PRODUK HOT-SALE

Quality First, Safety Dijamin

  • Jaket Bordir Patch Customized

    Jaket Bordir Patch Customized

    Jahitan umum ing sulaman komputerisasi nggawe pola bordir komputerisasi, uga dikenal minangka tape-making, nuduhake proses ngetokake kertu, kaset utawa cakram utawa nyiapake pola liwat proses digital, nglatih utawa ngrangsang macem-macem gerakan sing dibutuhake kanggo mesin bordir lan desain pigura sulaman.Desainer proses iki yaiku pembuat pola.Istilah kasebut asale saka mesin bordir mekanik sing ngrekam jahitan kanthi nyemprotake bolongan ing tape kertas.Kadang...

  • Tambalan bordir (bordir datar)

    Tambalan bordir (bordir datar)

    Patch Bordir : Nggawe Brand Sampeyan Ngadeg Tembelan bordir, yen rampung kanthi bener, menehi wewenang lan eksklusivitas menyang garis, nggawe katon lan rumangsa luwih dhuwur.Dheweke uga bisa ngluwihi umur potongan, kayata ing kasus tim atletik utawa sekolah, ngidini sampeyan ngganti jeneng utawa nomer ing kaos, jaket lan liya-liyane.Pramila, apa wae sing sampeyan gunakake, sampeyan butuh tambalan berkualitas tinggi sing digawe lan ditrapake kanthi bener.Ing kene ing YIDA, kita bisa nyedhiyakake patch bordir ...

  • Yida 3D Puff Bordir (3mm Tebal)

    Yida 3D Puff Bordir (3mm Tebal)

    Ing babagan teknik sulaman, ana sawetara beda subtle sing kudu digatekake nalika nggawe desain sampeyan.Bordir 3D paling apik nganggo huruf lan logo sing bentuke bunder utawa gedhe.Karya seni kanggo sulaman puff kudu sudhut dibunderaké supaya jarum perforates sudhut desain lan isine umpluk rampung nggawe desain dadi urip.Jarak sing apik ing antarane huruf utawa wujud uga dibutuhake kanthi puff amarga umpluk nyebabake wujude ...

  • Proses desain patch chenille khusus

    Proses desain patch chenille khusus

    Custom chenille patches proses desain 1. Kirimi desain lan ukuran Kita bakal ngevaluasi apa iku cocok kanggo chenille miturut desain lan ukuran 2. Kutipan Ayo kita ngerti requirement jumlahe lan kita bakal menehi penawaran 3. Sampel Persetujuan Sawise sampeyan duwe dikonfirmasi rega, kita bakal miwiti nggawe kriya utawa nggawe sampel kanggo disetujoni.Butuh udakara 2 dina kanggo nggawe karya seni lan 3 dina kanggo sampel.Gratis modifikasi tanpa wates nganti sampeyan marem.4. Produk...

  • Tembelan chenille khusus kanthi sentuhan alus lan atraktif

    Tembelan chenille sing disesuaikan kanthi lembut lan narik ...

    Jinis Patch Chenille (babagan desain sampeyan) Patch Negara Chenille Gunakake patch negara chenille kanggo mèngeti penampilan turnamen, partisipasi, musim sukses, lan gelar negara utawa kejuaraan ing wilayah asal sampeyan.Patch jaket negara dipotong dadi wangun negara sampeyan lan bisa disesuaikan karo warna, teks, lan desain sing dipilih.Angka, Posisi, lan Kelas Bobot Nomer desain khusus, posisi, lan patch jaket kelas bobot minangka cara liya kanggo ...

  • Patch sublimasi khusus

    Patch sublimasi khusus

    Rincian cilik lan pirang-pirang warna ora bakal diwatesi patch sublimasi.Kaping pisanan, kita bakal nyulam garis tembelan nganggo benang putih lan banjur nyithak kabeh rincian ing tembelan sulaman putih kanthi printing sublimasi.Banjur A patch sulaman sublimasi warni lan rinci wis digawe.Werna sing dicithak nggawe warna tembelan sublimasi katon nyata banget.Apa Bedane Antarane Patch Sublimasi lan Patch Dicetak?Subl...

  • Patch bordir sikat untu khusus

    Patch bordir sikat untu khusus

    Carane Mbedakake antarane patch sikat untu lan patch bordir flocking Bordir sikat untu lan bordir flocking rong konsep beda.Sulaman sikat untu fokus ing benang sulaman sing ngadeg kaya rambut sikat untu.Sulaman berkelompok inggih punika sulaman ingkang dipundamel kanthi narik wulunipun kain beludru, lan rambutipun ambruk.Kajaba iku, sulaman sikat untu beda karo sulaman andhuk.Sulaman handuk yaiku sulaman sulaman sulaman sulaman ...

  • Patch bordir sikat untu khusus

    Patch bordir sikat untu khusus

    Amarga benang kasebut katon kaya Sikat Gigi, mula biasane dijenengi minangka tambalan sulaman sikat untu.Saiki, tambalan sulaman sikat untu digunakake ing sandhangan, produk tas, produk sepatu, produk topi, lan liya-liyane minangka dekorasi, sing ndadekake modis.Yen sampeyan pengin sandhangan lan produk liyane modis, sampeyan bisa nambah patch bordir sikat untu gaya anyar.Iku tutul banget alus lan ewu benang poliester bebarengan nggawe efek 3D, karo ...

  • peralatan kita

    peralatan kita

    Wis luwih saka sepuluh taun, kita wis ngluwihi pangarepan kanthi pilihan tanpa wates ing patch bordir khusus.

  • Tim ahli

    Tim ahli

    Pakar kita khusus ngrancang lan nggawe peralatan sing luwih apik kanggo produk sing luwih apik.

  • 100% njamin

    100% njamin

    Ora mung kita mbayar manungsa waé kanggo rinci, nanging saben patch bordir kita desain khusus 100% dijamin kualitas workmanship.

  • Pangiriman cepet

    Pangiriman cepet

    Kita ngirim barang kanthi cepet, efisien, kurang konsumsi lan duwe divisi tenaga kerja sing jelas.

PENGEMBANGAN PERUSAHAAN

Ayo kita njupuk pembangunan kita menyang tingkat sing luwih dhuwur

  • Patch Tenun Khusus: Gabungan Keanggunan Kanthi Presisi

    Pambuka Ing macem-macem donya tembelan adhedhasar kain lan tekstil, tembelan tenunan ngadeg metu kanggo keanggunan lan presisi.Dikenal amarga desain sing rinci lan tekstur sing apik, patch iki menehi alternatif sing canggih kanggo patch bordir lan chenille tradisional.Artikel iki e...

  • Patch Bentuk Kustom: Wangun Geometris Standar dudu Standar Kita

    Yen umume pengalaman sampeyan nganggo patch asale saka seragam kerja utawa militer, sampeyan bakal diapura amarga mikir yen wangun bunder, persegi, tameng utawa berlian minangka jeneng utama game kasebut.Nanging apa sing bakal sampeyan ucapake yen kita ngandhani mayoritas pesenan sing ditampa yaiku kanggo patch ing sha...